Dido : Don’t Belive In Love

Singlet · Stara.fi

Brittitähti Dido nousi takavuosina maineikkaan veljensä varjosta listaykköseksi ja sittemmin hänen hittiään coveroi menestyksekkäästi myös hiphop-tähti Eminem. Nyt Dido tekee paluuta. Hänen uusi Safe From Home -albuminsa julkaistaan 19. marraskuuta.

Didon uusi single on nimeltään Don’t Belive In Love. Kappale on kevyttä ja varsin tyylikästä soul-tunnelmointia. Soundipuoli on viritetty viimeisen päälle ja erityisesti jousisoittimet nousevat hienosti esiin kokonaisuudesta.

Kokonaisuutena kappale on varsin tasapaksu, eikä sen kertosäe nouse kovin voimallisesti esiin. Siitä huolimatta kertsissä on havaittavissa jonkinlaista lievää hittikoukkua. Hittiä tästä ei ole tulossa, mutta radiosoittoon kappale sopii hyvin. Uuden levyn linja noudattelee toivottavasti samaa tyylikästä linjaa.

Pisteet 3/5