Käärmeet purivat suomalaisjulkkiksia televisiokuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna esitetiin Suomen Pelkokerroin -ohjelma, jossa kisailemassa nähtiin kotimaisia julkkiksia. Ensimmäisestä tehtävästä jatkoon päässeet kolme kilpailijaa joutuivat kovan paikan eteen.

Ohjelman ensimmäisessä tehtävässä kilpailusta putosivat Heikki Paasonen, BB-Perttu ja Noora Hautakangas. Toiseen tehtävään selvisivät Jimi Pääkallo, Sini Helmi ja Martina Aitolehti. Heidän laitettiin makaamaan laatikkoon, joka täytettiin rotilla, ravuilla ja käärmeillä. Martina pelkäsi käärmeitä kuollakseen, mutta selviytyi tehtävästä ilman fyysisiä vammoja.

Toisin kävi Jimille ja Sinille, joita laatikossa olleet käärmeet purivat. Jimi Pääkallo sai verta vuotavan pureman vasempaan olkapäähänsä, mutta Sini Helmi sai rajunnäköisen pureman päähänsä, kun tilanteesta häiriintynyt käärme puri häntä päähän. Hän kertoi Staralle, ettei pelännyt tehtävää etukäteen.

– Kärmeet öklöttävät minua, mutta jotenkin sitä sai psyykattua itsensä, sillä muistan että en juurikaan jännittänyt tehtävää. Pahempi itselleni olisi ollut jos käärmeiden sijasta olisi laitettu vaikka hämähäkkejä arkkuun, Sini kertoi.

– Käärmeet pelottivat kyllä siinä vaiheessa kun ne kiemurtelivat pään ja kasvojen kohdalla. Käärmeen puraisu ohimossa tuntui ja silloin taisinkin muutaman ärräpään huutaa ja pyysin poistamaan käärmeen kasvoiltani. Yllätyin katsoessani jaksoa tv:stä, että siitä vuosi niin paljon verta.

Käärmeiden lisäksi myös tehtävässä käytetyt rotat iskivat kiinni Sinin jalkoihin.

– Tehtävän kuluessa ei huomioinut juurikaan rapuja tai rottia, keskityin niin paljon vain käärmeisiin. Mutta kun tehtävä oli suoritettu ja odotin, että minut irrotetaan arkusta, niin tajusin rottien purevan myös.