Lindsay Lohanin naisystävä maksoi jättikorvaukset bloggaajalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan seurustelee nykyisin avoimesti naisystävänsä Samantha Ronsonin kanssa. Suhde on ollut laajasti esillä tiedotusvälineissä ja sitä on kommentoitu paljon myös blogeissa.

Taannoin julkkisbloggaaja Perez Hilton, eli Mario Lavandeira, kirjoitti, että Lohanin kolaroimasta autosta löydetyt huumeet olisivat olleet peräsiin Ronsonilta. Samantha haastoi Perezin oikeuteen ja vaati 20 miljoonan dollarin korvauksia. Hän kuitenkin hävisi jutun ja hänet tuomittiin maksamaan 87.000 dollarin korvaukset bloggaajalle.

– Perez Hilton pitää huolen, että jokainen penni korvauksista tulee kerätyksi. Tämän jälkeen ihmisten kannattaa olla varovaisia ennen kuin lähtevät haastamaan häntä oikeuteen, asianajaja Bryan J. Freedman kertoi tuolloin.

Asian käsittelyä oli määrätty jatkettavaksi oikeudessa maanantaina, koska Ronson ei ollut maksanut hänelle määrättyjä korvauksia. Nyt hän on kuitenkin maksanut rahat ja juttu on siltä osin loppuunkäsitelty.