Anna Nicole Smithin nakuvideon myynti kiellettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden helmikuussa mystisesti kuollut povipommi Anna Nicole Smith on edelleen esillä monellakin tavalla. Nyt Yhdysvaltalainen tuomioistuin on asettanut pannaan alastonta superjulkkista esittelevän videon, The Sun uutisoi.

Smithin rintoja muokannut texasilainen plastiikkakirurgi Gerald Johnson ja hänen vaimonsa olivat aikeissa myydä eniten tarjoavalle videon, jossa nähdään kuinka Anna Nicolelle tehtiin rintojen suurennusleikkaus vuonna 1994. Playboy-tähden lakimies ja entinen miesystävä Howard K. Stern vaati kuitenkin oikeudessa videon myynnin kieltämistä. Tuomari määräsi videolle jo viime vuonna tilapäisen myyntikiellon.

Stern nosti asiassa kanteen heinäkuussa 2007. Sen mukaan Anna Nicole Smith ei ollut antanut lupaa operaation videointiin. Smith nähdään videolla nukutettuna leikkausta varten, joten tuomioistuin päätyi Sternin kannalle ja kielsi videon myynnin. Videolla esitellään lisäksi alastoman tähden intiimejä ruumiinosia, joilla ei ollut tekemistä operaation kanssa.