Britney Spears kaahaili mikroautolla, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on nyt kaahaillut liikenteen sijaan ihan laillisesti, kun supertähti vietti viime viikonloppuna vapaa-aikaansa vauhdikkaissa merkeissä Dromo 1 -nimisellä mikroautoradalla.

Seurueensa kanssa kilpaa ajanut laulaja oli sonnustautunut määräysten mukaisesti kypärään, joten teollisuushallissa sijaitsevalle ajoradalle tunkeutuneet paparazzit eivät saaneet selville kuka kuljettajista oli Britney. Video tapauksesta kuitenkin julkaistiin TMZ-sivustolla, ja sen voi katsoa tästä!

Neitokaisen suoritus ratin takana oli ilmeisesti varsin hyvä, sillä, sillä Britney Spears poistui paikalta pokaalin kanssa. Parhaillaan Britney viimeistelee uutta albumiaan nimekkään tuotantotiimin kanssa. Circus-nimisen albumin ensimmäisen singlen kanssa oli kuitenkin äskettäin ongelmia, ja sen julkaisua jouduttiin siirtämään.