Mitä ihmettä, BB-Harri sittenkin vielä taloon?

Big Brother · Stara.fi

Verenmyrkytyksen takia pari viikkoa sitten Big Brother -talosta sairaalahoitoon kiidätetty BB-Harri on ollut ennätyksellisen pitkään poissa talosta. Eilen tuotantoyhtiö ilmoittikin, ettei mies enää palaa kilpailuun.

Subin ilmoituksen mukaan päätöksen tekivät yhdessä Harri ja ohjelman tuottaja Mikko Räisänen ja se perustui Harrin tämänhetkiseen terveydentilaan.

Nyt juupas-eipäs -keskustelu kuitenkin jatkuu edelleen, sillä tuottaja kertoo Keskisuomalainen-lehden haastattelussa, että Harri voi sittenkin vielä palata taloon. Ainakin kilpailun säännöt antavat siihen vielä mahdollisuuden.

– Täytyy muistaa, että tuotantokaudella 2006 oli tapaus, jossa ensimmäisen kuukauden aikana pois äänestetty ihminen palasi taloon vielä viime metreillä. Säännöt antavat tällaiseen mahdollisuuden, Räisänen kertoo Keskisuomalaiselle.

Vastaavasta tapauksesta on esimerkki myös suomalaisesta Big Brotherista, sillä vuonna 2006 Kaarlo Nisso palasi uudelleen taloon vielä sen jälkeen, kun hänet oli äänestetty sieltä ulos. Aamulehti uutisoi äskettäin, että Britanniassa puhelinpalveluja tarkkailevan virasto päätti, että äänestäjiä johdettiin harhaan, kun talosta häädetty kilpailija palasi myöhemmin takaisin taloon.

Staran lukijakyselyssä 42 prosenttia vastanneista uskoi, ettei Harri enää palaa BB-taloon. 25 prosenttia vastanneista kuitenkin uskoi edelleen, että nuori mies nähdään vielä Big Brotherissa. Ääniä annettiin yhteensä lähes 800 kappaletta.