TV-haastattelija luuli Salma Hayekia lesboksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Salma Hayek omaa kansainvälisen taustan. Meksikossa syntyneen latinotähden suonissa virtaa myös libanonilaista verta. Keskustelu tämän aiheen ympärillä saattoi irlantilaisen televisiotoimittajan varsin noloon tilanteeseen.

Viime perjantaina paikallisessa aamutelevisiossa vieraana ollut Salma Hayek oli toimittaja Eamonn Holmesin haastattelussa, mutta neitokaisen aksentti aiheutti väärinymmärryksen. Toimittaja kommentoi tähden sukunimeä ja totesi, ettei se kuulosta kovin meksikolaiselta. Siihen Hayek vastasi, että hän on puoliksi libanonilainen.

Holmes ei kuitenkaan saanut selvää hänen aksentistaan ja kuuli lauseen ”I’m half Lebanese” hieman väärin. Hän nimittäin oletti Hayekin paljastaneen olevansa lesbo.

– Olet siis lesbo? Toimittaja esitti kysymyksen suorassa lähetyksessä.

Salma Hayek purskahti kuitenkin nauruun ja toisti aikaisemman vastauksensa niin hitaasti, että toimittaja sai siitä selvää. Tämän jälkeen tulipunaiseksi valahtanut Holmes kykeni hädin tuskin jatkamaan haastattelua.