Avril Lavignesta levitetään väärennettyjä alastonkuvia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne esiintyy nyt kuvissa, joiden väitetään olevan hänen alastonkuviaan. Kyse on kuitenkin väärennöksistä, sillä hänen kasvonsa on liitetty muiden ihmisten alastonkuviin kuvankäsittelyllä.

Avril Lavigne on toki ollut mukana rohkeissakin kuvissa, mutta alastonkuvissa hän ei ole koskaan poseerannut ainakaan julkisesti. Hänen alastonkuvikseen väitettyjä kuvia löytyy esimerkiksi tästä sekä niiltä varten perustetulta verkkosivustolta, joka toimii kuitenkin samalla tietokonevirusten levityspaikkana.

Tänään on uutisoitu myös, että suomalainen taitoluistelija Kiira Korpi on joutunut samanlaisen kuvankäsittelyn uhriksi. Hänestä tekaistuja alastonkuvia on myös jaossa verkon syövereissä.