BB-Tuuli: Koulukiusaamista talossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on viime päivinä nähty joidenkin asukkaiden puolelta varsin hyökkäävää käytöstä toisia asukkaita kohtaan. Useimmin tällaisten hyökkäysten kohteena on ollut rauhallisuudestaan tunnettu BB-Tero, ja useimmiten hyökkääjänä ovat olleet BB-Andreas tai BB-Marianne.

– Sit on tää yksi henkilö, joka ei edes itse tajua hyökkäävänsä Teroa vastaan, Tuuli kertoi.

Lähes koko viime yön valvoneet Tuuli ja Cheryll keskustelivat talon ilmapiiristä ja talossa tapahtuvasta ”sorsimisesta”. Tuulia ärsytti erityisesti joidenkin asukkaiden hyökkäävyys toisia asukkaita kohtaan. Hän vertasi talon tapahtumia koulukiusaamiseen.

– Se on sellasta henkistä raastamista, piinaamista. Välillä menee ihan yli. Joskus tuntuu, että joittenkin on pakko hyökätä aina kimppuun, jos sanoo jotain, Tuuli totesi.

Cheryll oli samaa mieltä asiasta, mutta ilmoitti myös ymmärtävänsä tällaista käyöstä. Tuuli puolestaan totesi, että hänen mielestään taloon on syntynyt arvojärjestelmä, jossa toiset ovat tärkeämpiä kuin toiset, ja osa asukkaista luulee olevansa toisten yläpuolella. Naisten mielestä kaikki eivät kuitenkaan huomaa talossa tapahtuvaa vallankäyttöä.