Johanna Tukiainen piti lupauksensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen höpöhöpö-julkkis Johanna Tukiainen ilmoitti taannoin harkitsevansa julkisuudesta vetäytymistä, mutta sen arveltiin olevan julkisuuteen koukussa olevalle neitokaiselle mahdotonta. Nyt Tukiainen on kuitenkin pitänyt lupauksensa.

Johanna ilmoittaa tanssiryhmänsä blogissa, ettei hän enää toistaiseksi päivitä lainkaan Hymy-lehden verkkosivuilla olevaa blogiaan, jossa tuorein kirjoitus on peräisin syyskuun puolivälistä. Tukiainen kertoo keskittyvänsä nyt koulunkäyntiin ja odottavansa kovasti tulevaa lomaa.

– En toistaiseksi kirjoita Hymyn blogia, enkä myöskään päivitä kuvagalleriamme, Tukiainen kirjoittaa.

– Käymme normaalisti koulua ja elämme normaalia elämää. Kohta koittaa koulusta parin viikon syysloma ja haluaisin lähteä jonnekin kauas ja lämpimään.

– Ajattelin lähteä uusien tanssijoidemme kanssa jonnekin ihan uuteen ja eksoottiseen paikkaa, jossa saan edes vähään aikaa olla rauhassa. Jonnekin trooppiseen ja ihanaan paikkaan ja hotellin pitää tottakai olla luksusluokkaa, mielellään 5 tähteä.

Johanna Tukiainen nähtiin vilaukselta maanantaina MTV3-kanavan uudessa Tukka auki -televisiosarjassa. Lisäksi hän yritti kehittää nyrkkeilyottelua virolaisen Liis Lassin kanssa, joka kuitenkin kieltäytyi ehdotuksesta.