Näyttelijä Nick Nolte hyppäsi palavan talon ikkunasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnettu Hollywood-tähti Nick Nolte on pelastautunut viime hetkellä asuntopalosta, jossa hänen kotinsa tuhoutui tiistaina. Uskaliaan paon jälkeen Nolte otti vielä puutarhaletkun, jolla hän yritti sammuttaa liekkejä.

67-vuotias tähti loukkaantui Malibussa sattuneessa tulipalossa lievästi. Hän sai vammoja lähinnä käteensä ja hengitti savua, mutta miestä ei kuljetettu lainkaan sairaalaan.

Onnettomuus sattui tiistaina puolen päivän aikoihin ja tuli sai ilmeisesti alkunsa sähkölaitteesta. Nick Nolte oli tuolloin vielä talonsa yläkerran makuuhuoneessaan, jonne hän haistoi savua. Hän ei päässyt talonsa alakertaan, joten näyttelijän piti rikkoa ikkuna ja poistua sen kautta talosta.

Talo kärsi tulipalossa arviolta kolmen miljoonan vahingot, New York Daily News uutisoi. Palossa tuhoutui myös korvaamatonta keräilyesineistöä.