BB-Harri oli teho-osastolla – tarvitsee edelleen sairaalahoitoa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta kolmisen viikkoa sitten sairaalaan kiidätetty BB-Harri oli vakavasti sairas. Talossa kuumeillut ja oksennellut kilpailija kärsi vakavasta verenmyrkytyksestä ja pääsi sairaalasta vasta viime viikolla, eli hän vietti sairaalassa 11 päivää.

Tuoreen 7. päivää -lehden mukaan Harria hoidettiin Meilahden sairaalan teho-osastolla, sillä hänen tulehdusarvonsa olivat peräti 25 kertaiset normaaliin verrattuna. Mies oli siis hengenvaarassa, vaikka tuotantoyhtiö ilmoitti tuolloin, ettei hänellä ole akuuttia hätää.

Harri on nyt siis päässyt sairaalasta, mutta hän ei ole vielkään terve. Mies saa saa yhä edelleen sairaalahoitoa, sillä lehden mukaan hän käy päivittäin sairaalassa ottamassa suonensisäisesti annettavaa antibioottia.

Harrin paluu Big Brother -taloon on edelleen epävarmaa. Aiemmin tuotantoyhtiö ehti jo ilmoittaa, ettei Harri enää palaa kilpailuun, mutta aiemminkin on nähty tapauksia, joissa talosta poistettu asukas palaa vielä mukaan kisaan.