BB-Niko: Mä odotan että sieltä tulee homo!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa keskusteltiin aamulla BB-talon tapahtumista tällä tuotantokaudella. Keskustelu siirtyi nopeasti uusiin asukkaisiin ja mahdollisiin vielä taloon tuleviin asukkaisiin.

Erityisesti Niko ja Marianne uskovat, että taloon saadaan pian uutta väkeä. He tuskin tietävät kuinka oikeassa ovat, sillä taloon muuttaa uusia asukkaita jo tänä iltana, eli muutamien tuntien kuluttua. Niko ei ole innoissaan siitä, että syyskuun puolivälissä taloon saatiin jo kertaalleen uutta verta.

– Mulla oli sellainen fiilis, että päivänä 20 mut revittiin takaisin päivään yksi. Idioottihan sitä olisi pitänyt olla, jos olisi tänne hakenut ja uskonut, ettei tänne tule uusia asukkaita. Mä toivon, että sieltä tulee homo, Niko totesi.

– Se alkoi ihan alusta, vaan ilman muutamaa rakasta ihmistä, Marianne lisäsi.

– Yksi ihminen uusista oli mulle, että… Se oli Antti, joka ei vaan auennut mulle mitenkään. Mä en näe enää meidän puolesta että on eroa uusien ja vanhojen välillä, kun nyt vanhat ovat häätöäänestyksessäkin, Niko sanoi.

– Nyt jos tulee uusia asukkaita, niin niilä on sit extrapaljon vaikeampaa. Täytyy sanoa, että jos olisin itse finaalissa ja siinä olisi vieressä joku joka on istunut täällä kolme viikkoa niin en mä vois sanoa sille, että toivon sun voittavan.