Uusi Stara-lehti ilmestyi – Anna Abreu kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Stara-aikakauslehden uusi numero on jälleen ilmestynyt. Lehden kannessa ja pääjutussa nähdään uuden levynsä pian julkaiseva Idols-tähti Anna Abreu.

Staran haastattelussa ovat Abreun lisäksi myös muiden muassa poptähti Justin Timberlake, näyttelijä Steve Carell, HIM-yhtyeen Ville Valo ja Apulanta-yhtye. Seurapiiripalstoilla tutustutaan moniin Hollywoodin upeisiin julkkisjuhliin, ja festarikatsauksissa Sauna Open Airin, Tammerfestin ja Ankkarockin tähtiin kuvaraporteissa.

Lehden uudessa numerossa on nyt mukana enemmän matkailua kuin koskaan aiemmin. Lehden sivuilla pääset nauttimaan matkatunnelmista Kuubassa, Milanossa ja Bulgarian Kultahietikolla.

Stara-aikakauslehti on osa monimediallista viihdelehti Staraa, joka on Suomen suurin verkossa julkaistava viihdelehti. Aikakauslehden levikki on tällä hetkellä 30.000 kappaletta ja se postitetaan kotiin 25.000 FunCard -kanta-asiakkaalle. Tästä numerosta lähtien Stara-lehteä jaetaan myös näytenumeroina osassa S-ketjun ravintoloita, yökerhoja ja kahviloita. Nouda siis omasi!