Levy-yhtiö haastoi Lil’ Kimin oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu hiphop-artisti Lil’ Kim on joutumassa jälleen leivättömän pöydän ääreen. Tällä kertaa hänen oma levy-yhtiönsä on haastanut artistin oikeuteen.

Brookland Media -levy-yhtiön mukaan Lil’ Kim ei ole pitänyt omaa osaansa sopimuksesta, sillä hän ei ole toimittanut sovittua uuden levynsä materiaalia ajoissa. Tiistaina jätetyssä kanteessa yhtiö vaatii artistilta 2,5 miljoonan dollarin korvauksia, New York Daily News uutisoi.

Kanteessa levy-yhtiön todetaan käyttäneen satojatuhansia dollareita levyn tekemiseen, ennakkomaksuihin ja laitteistoihin. Asiakirjassa todetaan myös, että Lil’ Kim yritti yksipuolisesti muuttaa sopimuksen ehtoja ja siten kiristää yhtiötä. Väitteiden mukaan artisti oli ilmoittanut, ettei toimita uutta materiaalia ellei hänen vaatimuksiinsa suostuta.