Mies hyökkäsi High School Musical -tähden kimppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun High School Musical -elokuvasarjan päätähdet Zac Efron ja Vanessa Hudgens ovat joutuneet tuntemattoman miehen hyökkäyksen kohteeksi. Keski-ikäinen mieshenkilö hyökkäsi pariskunnan kimppuun keskiviikkoiltana heidän poistuessaan Apollo-teatterista.

Supertähdillä oli mukanaan viisi turvamiestä, mutta siitä huolimatta mies ehti hyökätä Zacin kimppuun ennen kuin turvamiehet ehtivät hätiin.

– Se oli aika pelottavaa. Kukaan ei tiennyt kuka mies oli tai mitä hänellä oli mielessään. Sitä kun kuulee kaikenlaisia tarinoita. Zac käveli miehen ohi, kun tämä kävi yllättäen hänen kimppuunsa ja yritti tarttua hiuksista, silminnäkijä kertoi New York Daily News -lehdelle.

– Zac näytti aika järkyttyneeltä. Onneksi hänellä oli turvamiehensä mukanaan. Vain Jumala tietäisi mitä olisi muussa tapauksessa voinut tapahtua.

Efronin tiedottajan mukaan näyttelijä on kunnossa ja yrittää nyt unohtaa tapahtuneen.