Sarah Palin halutaan Pussycat Dollsin riveihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentinvaalien puhutuimmaksi nimeksi noussut varapresidenttiehdokas Sarah Palin halutaan pitää poissa Valkoisesta talosta kaikin keinoin. Nyt kortensa on kantanut kekoon myös Pussycat Dolls -tanssiryhmä.

Ryhmän keulahahmo, F1-tähti Lewis Hamiltonin kanssa seurusteleva Nicole Scherzinger on tarjonnut entiselle missille paikkaa ryhmänsä riveissä. Ehdotuksen taustalla on se, että Yhdysvaltojen Tanja Karpelaksikin nimitetty perheenäiti olisi yhteiskunnalle hyödyllisempi tanssijana kuin poliitikkona.

Scherzinger uskoo, että Sarah Palin omaa tarpeeksi ulkonäköä ja laulunlahjoja, jotta hän voisi liittyä Pussycat Dolls -ryhmään, mikäli hän ei pääse Valkoiseen taloon.

– Hän vaikuttaa jämäkältä naiselta, kovikselta, ja hän on lisäksi vieläpä kuuma, Nicole Scherzinger totesi amerikkalaisen MAJIC 104,9 -radioaseman haastattelussa.

Sarah Palin sai taannoin tarjouksen myös Playboy-lehdeltä, sillä Hugh Hefner haluaisi hänet poseeraamaan alastonkuvissa maailmankuulun miestenlehden sivuilla.