BB-Kassu: En ole laskenut seksisuhteitani!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa Kassu, Anna, Tuuli ja Anniina kävivät keskustelua seurustelusta ja omista seurustelusuhteistaan. Erityisen paljon kiinnostusta sai osakseen avoimesti lesboksi tunnustautuneen Kassun kokemukset.

BB-Kassu kertoi, ettei tiedä kuinka monta yhden illan juttua hänellä on ollut, mutta vihjasi viettäneensä vilkasta seksielämää.

– Eka tyttöystäväni ei varsinaisesti ollut tyttöystävä, vaan meillä oli vaan sellainen juttu. Mä lasken, että mulla on ollut kolme tyttöystävää, jotka mä siis katson tyttöystäviksi. En ole alkanut laskemaan kuinka monta fuck buddya tai yhden illan juttua mulla on ollut, BB-Kassu paljasti.

Muut tytöt kertoivat seurustelusuhteistaan, mutta Kassu totesi, ettei seurustelu ole hänen juttunsa.

– Mä en ole sellainen tyyppi, joka pystyy olemaan aloillaan yhden ihmisen kanssa. Sitä on niin hektinen elämä, ettei sitä ehdi, Kassu lisäsi.

Muut naiset kertoivat olevansa enemmänkin seurustelevia tyyppejä. BB-Tuuli myönsi kuitenkin kokeilleensa fuck buddya, mutta pettyneensä siihen.

– Siinä tulee aina kaikkea ongelmia. Siis mulla on aina tullut. Sit mulla varmaan on ollut väärät ihmiset, Tuuli mietiskeli.

Tämän jälkeen puheenaiheet siirtyivät jälleen muihin aiheisiin, kun Jari-Matti liittyi joukkoon. Alkoholin vaikutuksen alaisena erittäin äänekäs ja liiankin puhelias mies pysyi nyt kuitenkin hiljaa kuunnellessaan tyttöjen puheita.