Guns N’ Roses julkaisee viimein Iisakin kirkkonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailman pisimpään odotetuista albumeista on ilmeisesti viimein päätymässä kauppojen hyllyille. Aikoinaan supersuositun Guns N’ Roses -yhtyeen ikuisuusprojekti Chinese Democracy on nimittäin nyt saanut julkaisupäivän.

Yhtyeen keulahahmo Axl Rose on kumppaneineen työstänyt paluulevyään jo 14 vuoden ajan. Levyn julkaisupäiväksi on viimein ilmoitettu 23. marraskuuta Yhdysvalloissa ja 25. marraskuuta muualla maailmassa. Levyn kustannukset ovat vuosien mittaan nousseet jo arviolta 30 miljoonaan dollariin.

Viime keväänä uutisoitiin, että levy saataisiin viimeisteltyä kesäkuussa, mutta ilmeisesti aikataulu venyi jälleen ilmoitetusta. Esimakua levystä saadaan kuitenkin Rock Band 2 -pelissä, jossa kuullaan kappale Shackless Revenge. Uutta Gunnari-musiikkia kuullaan myös Leonardo DiCaprion uudessa Body Of Lies -elokuvassa, jossa soi kappale If The World.

Maaliskuussa amerikkalainen juomamerkki Dr. Pepper lupasi mainoskampanjassaan tarjota jokaiselle amerikkalaiselle tölkin virvoitusjuomaansa, mikäli levy julkaistaisiin tämän vuoden aikana. Levyn julkaisu ehtii kuitenkin viivästyä vielä monta kertaa.