Lost-tähti Michelle Rodriguez riehui hotellissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin rattijuopumuksesta sekä ehdonalaisen rikkomisesta vankilassa kahteen otteeseen istunut Lost-sarjan näyttelijä Michelle Rodriguez on jälleen joutunut otsikoihin sekoilujensa takia. Tällä kertaa tapahtumapaikkana oli floridalainen hotelli.

Coconut Grovessa sijaitsevan Mayfair-hotellin henkilökunta päätti heittää Michelle Rodriguezin ulos hotellisssa tämän herätettyä hotellin muut asukkaat keskellä yötä. Näyttelijä oli paukuttanut ovia ja huutanut seuralaiselleen.

– Heräsin sunnuntaina aamuyöllä kahden naisen huutoihin ja toinen heistä hakkasi käytävällä ovea erittäin kovaäänisesti. Kurkkasin ulos ja näin että henkilö oli Rodriguez, silminnäkijä kertoi New York Daily Newsille.

– Hän huusi ”Avaa ovi, päästä minut sisään lutka! Jos et avaa, niin et saa seksileluasi takaisin!”, silminnäkijä muisteli.

Rodriguezin tiedottaja ei ollut halukas kommentoimaan tapahtumia lehdelle, mutta hän ei myöskään kiistänyt tapahtumia. Rattijuopumustensa lisäksi Michelle pidätettiin vuonna 2002 huonetoverinsa pahoinpitelemisestä hotellissa.