Superkuuma Adriana Lima seksikkäissä alusvaatekuvissa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman haluttavimmaksi naiseksi taannoin äänestetty brasilialainen supermalli Adriana Lima poseeraa nyt yläosattomissa ja alusvaatteisillaan maineikkaan Victoria’s Secret -merkin uuden hajuveden mainoskuvissa.

Katso kuvat tästä!

Bahialla Brasiliassa syntynyt Adriana Lima valittiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on nykyisin maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli.

Lima seurustelee tällä hetkellä Minnesotassa pelaavan serbialaisen koripalloilija Marko Jaricin kanssa. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä. Katolilainen Lima on julkisesti kertonut säilyttävänsä seksuaalisen koskemattomuutensa avioliittoon saakka.