BB-Niko palasi IRC-Galleriaan – sai kovat haukut

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta väkivaltaisen käyttäytymisen takia perjantaina häädetty BB-Niko on palannut IRC-Galleriaan, jonne hän kirjautui sisään hieman ennen sunnuntain suoraa BB-lähetystä. Niko ei ole kuitenkaan vielä kommentoinut tapahtumia sivuillaan.

Nikon profiilisivulle on ilmestynyt suuri määrä kommentteja, ja erityisesti häätöön johtaneen riidan aiheuttanut pinkki paita on saanut osakseen paljon kirjoituksia. Lukijat ovat antaneet sivulle paljon palautetta, joiden joukossa on myös haukkuja raivokohtauksesta.

– Kunnon ”mies”, heittelee naisia jollai vi**n viinilaseil. ei vi**u sä olet pelle!!

– Meinasit käydä naisen pääl. sun pitäs saada kunnol turpaas älä välitä noitte penskoje kommenteist!

– Humalatila ei ole mikään selitys tollaselle käytökselle. aikuisen ihmisen pitäis osata hallita itsensä myös kännissä ja osata hillitä myös sitä juomisen määrää.

Nikolla on suuri fanijoukko, joten suurin osa kommenteista on kuitenkin fanien lähettämiä positiivisia kannustusviestejä. Miehen paluun puolesta on perustettu nyt myös adressi, jota markkinoidaan myös Nikon profiilisivulla. Adressi löytyy tästä.