Britneyn pikkusiskoa vaaditaan tekemään abortti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikon lopullla uutisoitiin, että Britney Spearsin teini-ikäinen pikkusisko Jamie Lynn Spears olisi jo toistamiseen raskaana. Asiasta ensimmäisenä kertonut The National Enquirer on nyt julkaissut Spearsin lähipiirin vahvistuksen asialle.

– Jamie Lynnin äiti on raivoissaan raskaudesta ja siitä, että tieto levisi julkisuuteen juuri hänen kirjansa julkaisun aikaan. Lynne ja Jamie Lynn ovat riidelleet asiasta paljon puhelimessa, perheen lähipiiristä kerrottiin.

17-vuotias Jamie Lynn synnytti esikoisensa vain kolme kuukautta sitten. Lehden mukaan hän ei tiennyt, että myös imetyksen aikana voisi tulla raskaaksi. Nyt häntä vaaditaan tekemään abortti.

– Jamie Lynnin läheiset vaativat häntä tekemään abortin, mutta asiasta ei ole vielä tehty päätöksiä. Lapsen isä Casey on raivoissaan, sillä Jamie Lynn ei ollut kertonut hänellekään raskaudestaan. Casey sai lukea asiasta lehdistä.