Janet Jackson edelleen ongelmissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Montrealissa suoraan keikaltaan sairaalaan sairaustapauksen takia kiidätetty poptähti Janet Jackson on edelleen perunut keikkojaan. Jackson selvisi sairaalasta jo muutamassa tunnissa ja tuolloin peruttiin vain kaksi keikkaa.

Muutaman päivän kuluttua peruttiin vielä kaksi konserttia, joista toinen vain hiukan ennen konsertin alkua. Tuolloin ilmoitettiin, että Janet Jackson palaisi lavoille lauantaina Connecticutissa, mutta tuokin konsertti peruttiin ja siirrettiin toiseen ajankohtaan.

– Janet Jacksonin paluu Rock Witchu -kiertueelleen on siirretty lääkärien määräyksestä, tähden tiedottaja kommentoi asiaa Access Hollywoodin mukaan.

Viikonloppuna ilmoitettujen tietojen mukaan tähden pitäisi palata lavoille tänään maanantaina Veronassa New Yorkissa. Jacksonin sairauden laatua ei ole kerrottu julkisuuteen.