Negativen hotelliriehumisesta rikosilmoitus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara uutisoi viikonloppuna ensimmäisenä, että tamperelainen rockyhtye Negative riehui perjantain ja lauantain välisenä yönä seinäjokelaisessa Sokos Hotel Vaakunassa. Railakkaiden jatkojuhlien seurauksena kaksi hotellihuonetta tuhottiin ja paikalle kutsuttiin poliisi.

Hotellinjohtaja Juhamatti Aronen kertoi tänään Iltalehdelle, että kyse oli juuri remontoiduista hotellihuoneista. Hänen mukaansa yhtyeen jäsenet olivat pahoillaan tapahtuneesta ja he pyysivät anteeksi toilailuaan.

– Pojat pyysivät anteeksi yöllä ja vielä seuraavana päivänäkin. Uskon että he ovat tervetulleita meille jatkossakin, Aronen kommentoi Iltalehdelle.

Johtajan mukaan hotelli on kuitenkin tehnyt poliisille rikosilmoituksen ilkivallasta. Hän uskoo silti, että asia saadaan sovittua yhtyeen kanssa.