Seksikkäin nainen Megan Fox onkin nörtti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi taannoin FHM-lehdessä äänestetty Transformers-tähti Megan Fox on paljastunut nörtiksi. Paljastuksen teki näyttelijä Simon Pegg, joka tunnetaan Shaun Of The Dead -elokuvan päätähtenä.

– Megan on vähän nörtti. Hän on Shaun Of The Dead -elokuvan fani. Keskustelemme pääasiassa sarjakuvista, Pegg kertoi OK!-lehden haastattelussa.

Pegg ja Fox nähdään pian yhdessä valkokankaalla How to Lose Friends and Alienate People -elokuvassa. Megan Fox tähdittää tänä vuonna kyseisen elokuvan lisäksi vielä Whore-leffaa ja ensi vuonna hänet nähdään valkokankaalla elokuvissa Jennifer’s Body ja Transformers 2: Revenge Of The Fallen.

Megan Fox ei ole ainoa supersuosittu kaunotar, joka on nörtti, sillä taannoin myös Jessica Alba, tunnustautui todelliseksi nörtiksi.

– Rakastan tiedettä ja olen aina rakastanut biologiaa. Olen epänormaalilla tavalla koukussa siihen. Science Daily on jopa kirjanmerkkinäkin. Olen todella nörtti, Jessica Alba kertoi viime vuonna CNN-kanavalle.