Tämä on 10.000 Staran julkaisema viihdeartikkeli!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin verkossa julkaistava viihdelehti Stara on nyt julkaissut verkkosivustollaan jo peräti 10.000 viihdealan artkkelia, jotka kaikki ovat edelleen lukijoiden vapaasti luettavissa. Tämä maan suurin viidealan ilmainen arkisto sisältää artikkeleita vuodesta 2001 saakka aina tähän päivään saakka.

Viihdelehti Stara on kasvanut verkkomediasta myös suosituksi aikakauslehdeksi sekä netti- ja mobiili-tv:ksi. Verkossa Stara.fi tavoittaa parhaimmillaan jopa 110.000 eri kävijää viikossa ja 350.000 eri kävijää kuukaudessa. Aikakauslehden levikki on nykyisin 30.000 kappaletta, joista 25.000 on lehden tilaajia. Näin ollen Stara on myös lehtirintamalla maan suurimpiin lukeutuva viihdealan lehti.

Julkaisun toimittama videomateriaali on katsottavissa myös Nokian uusissa Nseries -puhelinmalleissa, joissa Stara on sisäänrakennettuna Nokia Video Center -sovelluksessa. Staran lisäksi suomalaisista medioista on mukana vain Yleisradio. Ulkomaisia videoita tarjoavat muiden muassa YouTube, Reuters ja Sony Pictures.

Viihdelehti Staraa kustantaa Stara Media Oy.