Cyndi Lauperin konsertti peruttiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tiistaina 28. lokakuuta Lempäälän Ideaparkissa järjestettäväksi suunniteltu amerikkalaislaulajatar Cyndi Lauperin konsertti on peruttu. Peruutuksen syynä on järjestäjien mukaan ennakkolippujen heikko menekki.

– Cyndi Lauper on pitkän uransa aikana myynyt yli 60 miljoonaa levyä joten meillä oli syystäkin suuret odotukset konsertin suhteen, pahoittelee Ideaparkin tapahtumista vastaava Joonas Ruolahti.

– Ajan hammaskaan ei ole päässyt puremaan Lauperin popklassikoihin sillä mmuiden muassa Isossa-Britanniassa parin vuoden takaisesta The Body Acoustic -kokoelmalevystä tuli Lauperin suurin menestys kahteentoista vuoteen. Ennakkolippujen vähäisen menekin vuoksi joudumme kuitenkin peruuttamaan konsertin.

Lipun ostaneet saavat rahat takaisin Lippupalvelun myyntipisteistä kautta maan.