Spaissari perheineen hyökkäyksen kohteeksi lentokentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä tutuksi tullut ja sittemmin menestyksekästä julkkis-uraa Yhdysvalloissa tehnyt Melanie ”Scary Spice” Brown palasi sunnuntaina vierailemaan kotimaassaan Britanniassa, jossa hänen on määrä juontaa keskiviikkona MOBO-musiikkigaalaa. Matkan alku ei kuitenkaan sujunut aivan odotusten mukaan.

Mel B oli reissussa miehensä Stephen Belafonten ja pariskunnan puolitoistavuotiaan Angel-tyttären kanssa. Lontoon Heathrow’n lentokentällä perhe oli vaihtamassa terminaalia, kun 22-vuotias mieshenkilö hyökkäsi yllättäen julkkisperheen kimppuun.

Tuntematon mieshenkilö tulistui, kun perhe yritti kulkea hänen ohitseen. Hän kääntyi ympäri ja huusi Belafontelle ”Haen veitsen ja puukotan sinua!”, Daily Mirror uutisoi. Silminnäkijöiden mukaan miehet ehtivät tempaista toisiaan pari kertaa ennen kuin kymmenkunta vahvasti aseistettua poliisia ehti väliin. Brittikentillä poliisien normaaliin varustukseen kuuluvat muiden muassa konetuliaseet.

Melanie Brown purskahti uhkaavan tilanteen seurauksena itkuun. Elokuvaohjaajana työskentelevää 33-vuotiasta Belafontea vastaan ei olla brittilehden mukaan nostamassa syytteitä. 22-vuotias hyökkääjä kuitenkin pidätettiin ja hän on saamassa syytteen.