Teinityttö syyttää Emmerdale-tähteä raiskauksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Emmerdale-saippuasarjan tähti Ben Freeman on joutunut ongelmiin, kun 16-vuotias teinityttö syyttää häntä raiskauksesta. Tapausta käsiteltiin barbadokselaisessa oikeudessa maanantaina.

Näyttelijän faniksi tunnustautunut tyttö oli perheensä kanssa lomailemassa Barbadoksella samassa Almond Beach Resort -hotellissa kuin Freeman, Daily Mail uutisoi.

Tyttö tapasi näyttelijän, kun hänen äitipuolensa esitteli hänet näyttelijälle. Seuraavan kerran tyttö ja näyttelijä tapasivat yökerhossa, jossa tyttö oli perheensä kanssa. Perhe kuitenkin poistui paikalta ja tyttö jäi Freemanin seuraan. Tapaaminen muuttui tytön mukaan kuitenkin painajaiseksi, kun mies raiskasi hänet hotellin uima-altaalla. Tyttö murtui itkuun useita kertoja todistuksensa aikana.

Ben Freeman voi saada vankeustuomion, jos hänet katsotaan syylliseksi raiskaukseen. Hän on kiistänyt syytökset. Silminnäkijöiden mukaan tyttö ja näyttelijä olivat halailleet uima-altaalla vain hetki ennen väitettyä raiskausta.