BB-Niko valotti raivokohtauksensa taustoja

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta viime viikon perjantaina häädetty BB-Niko oli tänään kertomassa tuntojaan Big Brother Extra -ohjelmassa. Janne Katajan vieraana ollut nuori mies kertasi vielä kerran kohtalokkaan torstai-illan tapahtumia ja raivokohtauksensa syitä.

Niko mainitsi raivokohtauksensa jälkeen päiväkirjahuoneessa erityisesti BB-Kassun kommentit, joiden mukaan hänelle sopisi pinkki paita. Tapahtuneen taustalla on toki myös muita seikkoja, mutta juuri uusien asukkaiden tulo taloon oli Nikolle ratkaisevaa.

– Silloin tapahtui asioita, mitä ei olisi pitänyt ehkä tapahtua. Varmaan se yöllinen välikohtaus, sitä ei olisi saanut tapahtua, eikä näiden uusien asukkaiden tuloa taloon olisi saanut tapahtua, Niko paljasti tapahtuneen taustoja myöntäen samalla, että uusien asukkaiden tulo taloon oli ratkaiseva seikka.

– Mä luulen, että se oli se viimeinen tikki siihen kaikkeen pahaan oloon ja siihen. Ei niissä ollut mitään pelottavaa, vaan se tylsyys mikä niistä huokui ja se kaikki, et ei tommoisten kaa, ei ei ei. En mä kokenut lainkaan, että mun paikka oli uhattuna vähemmistönä. Ei vaan fiilikset napannut noiden uusien neitokaisten astuttua taloon.

Raivostuminen sai alkunsa Kassun ja Nikon välisestä sanailusta, mutta viinilasi ja juomatölkki lensivät kuitenkin kohti Mariannea. Niko myönsi tänään, että Marianne valikoitui kohteeksi vain sattumalta.

– Kyllähän Mariannekin kävi hermoille mulle lähestulkoon koko sen talossa olon ajan. Siitä asiasta puhuttiin aika paljon, eli semmoista älytöntä kitisemistä ja Teron kanssa vitkuttelua. Se varmaan sattui seisomaan vaan väärässä paikassa, eli se olis voinut olla ehkä kuka vaan. En tiedä, Niko paljasti Big Brother Extran haastattelussa.