BB-asukkaille tyylikäs jymy-yllätys – Harri tuppisuuna

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat saivat tänään keskuuteensa varsinaisen jymy-yllätyksen, kun taloon asteli kilpailusta sairastumisen takia syyskuun lopussa poistumaan joutunut BB-Harri. Miehen sisääntulo oli varsin tyylikäs.

Asukkaat oli kutsuttu talon sohvalle kuulemaan tuomiota päättyneen viikkotehtävän onnistumisesta, mutta talon kaiuttimista alkoi yllättäen soimaan Harrin toivekappale. Kukaan asukkaista ei kuitenkaan muistanut missä yhteydessä kappale oli kuultu talossa viimeksi.

Päiväkirjahuoneen oven auetessa asukkaat ryhtyivät huutamaan ja kiljumaan kurkku suorana. Lopulta ovesta ilmestyi Harri, jonka sisääntulo aiheutti monilla hysteerisen huuto- ja itkukohtauksen. Siitä toivuttuaan asukkaat nostivat miehen juhlavasti ilmaan. Erityisen kova ikävä oli ollut Tuulilla, joka halaili Harria useaan kertaan tippa silmässä. Tuuli kertoi, että hänellä on ollut Harria erityisen kova ikävä.

Asukkaat kyselivät Harrilta hänen kuulumisiaan, mutta mies ei saanut kertoa mitään ulkomaailmasta. Mariannen tivatessa miehen nykyistä asuinpaikkaa hän tyytyi vain nostelemaan käsiään ja vaihtamaan naureskellen puheenaihetta. Harri sai kuitenkin kertoa asukkaille poistumisensa syyn. Samalla hän vahvisti, ettei hän tule enää muuttamaan taloon.