Britney Spears : Womanizer

Singlet · Stara.fi

Popmusiikin supertähti Britney Spears julkaisi edellisen Blackout-albuminsa aikana, jolloin hänen yksityiselämänsä oli kovassa alamäessä. Nyt Britney on kuitenkin taas jaloillaan ja Blackout saa 2. joulukuuta seuraajan uudesta Circus-albumista.

Uuden levyn ensimmäisenä singlenä julkaistaan Womanizer, joka osoittaa kuinka hienosti Britney on seurannut taustajoukkoineen nykymenoa. Kappale on biitiltään hyvin yksinkertainen tasabiittiraita. Myös biisin vokaaliosuudet on jätetty varsin minimalistisiksi, mutta silti tilaa on jäänyt myös koukulle.

Hieman yllättäen biisin koukussa yhdistyvät tasabiitti ja kertosäkeen hypnoottinen melodia, joista jälkimmäinen yksistään ei ole edes kovin vahva. Toistolla saadaan kuitenkin ihmeitä aikaan ja muutaman kuuntelukerran jälkeen kuulija on koukussa. Womanizer on selvä hittiraita ja parasta Spearsia pitkään aikaan. Tässä on syksyn tiukimpiin lukeutuva hitti, joka täyttää ainakin tanssilattiat.

Pisteet 5/5