Janet Jacksonin mystinen sairaus selvisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkoina terveydellisten syiden vuoksi keikkojaan perunut Janet Jackson on vihdoin paljastanut sairautensa laadun. Kesken Pohjois-Amerikan kiertuettaan sairastunut tähti kärsii migreeniperäisestä huimauksesta, The Sun -lehti uutisoi.

Tähden tiedottajan mukaan Jackson kärsii kovista päänsäryistä, jotka aiheuttavat muun muassa huimausta ja tasapainon menetystä. Jackson kiidätettiin syyskuun lopussa sairaalaan suoraan Kanadan Montrealin keikkansa soundcheckistä, vain tunteja ennen konsertin sovittua alkua.

Jackson vietti sairaalassa vain muutaman tunnin, mutta tähden epävakaan terveydentilan vuoksi käynnissä ollut Pohjois-Amerikan kiertue keskeytyi pahasti. Jacksonin Rock Witchu -kiertueelta on jouduttu tähän mennessä perumaan peräti yhdeksän konserttia.

Nyt laulajan sairaus on kuitenkin saatu hoidoilla hallintaan ja tähden terveys kestää jo keikkailun. Jackson jatkoi keskiviikkona suunnitellusti kiertuettaan konsertoimalla Washingtonissa.