Kanye Westin levyn ensi-illassa nakuiltiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu hiphop-tähti Kanye West julkaisee pian uuden albuminsa nimeltä 808 & Heartbreak. Tiistaina toimittajille järjestettiin Hollywoodissa tilaisuus, jossa levyä kuunneltiin ensimmäistä kertaa ennakkoon, mutta ei kuitenkaan ihan tavanomaisesti.

Ace Galleryssä järjestetyssä tilaisuudessa mukana ollut Popwatch-julkaisun toimittaja Chris Willman kertoo nimittäin blogissaan, että musiikkia ryydittämään tilaisuudessa oli mukana 35 alastonta naista. Vain korkokenkiin pukeutuneet kaunottaret seisoivat tilaisuuden ajan paikallaan kuin veistokset.

– Vieressäni ollut mies kertoi tuntevansa ensimmäistä kertaa olevansa Fellinin elokuvassa, Willman kommentoi.

Toimittaja vertasi juhlia Jimi Hendrixin Electric Ladyland -albumin kiisteltyyn kanteen, jossa poseeraa joukko alastomia naisia. Tapahtumassa oli toimittajien ja Kanye Westin lisäksi mukana myös useita muitakin supertähtiä, kuten Will.i.am sekä Suomessakin kesällä käväissyt ja Staralle haastattelun antanut Rick Ross. Katso haastattelu tästä!