Kivenlahti Rock laajentuu kolmipäiväiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Espoon Kivenlahdessa järjestettävä Kivenlahti Rock laajentuu kolmipäiväkseksi tapahtumaksi. Ensi kesänä festivaalia juhlitaan perjantaista sunnuntaihin. Painetta laajentumiselle tuli viime kesän hyvästä menestyksestä.

– Lisäpäivälle on tarvetta, koska jo viime kesänä lauantai oli käytännössä loppuunmyyty ja alueen kapasiteetin rajat tulivat vastaan. Ohjelmiston jakautuessa kolmelle päivälle saadaan myös soittoaikataulut hieman väljemmiksi ja kaikille bändeille riittävä soittoaika, tapahtuman tiedotteessa kerrotaan.

Lisäpäivän myötä tapahtuman kapasiteetti nousee yhteensä 15.000 ihmiseen. Ensi kesän tapahtumaan on jo nyt kiinnitetty noin kolmannes festivaalin esiintyjistä. Viime kesänä Kivenlahdessa nähtiin ensimmäinen ulkomainen esiintyjä ja tätä linjaa halutaan jatkaa.

– Todella hyvältä näyttää ohjelmiston suhteen jo tässä vaiheessa, kotimainen kärki alkaa olla kasassa. Lisäksi ulkomailla on vetämässä useita tarjouksia, niidenkin suhteen olemme varsin toiveikkaita, tapahtuman promoottori Jere Makkonen kertoo.