Seksikäs tekstiviesti aiheutti Hollywood-parin avioeron

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa aikanaan Salaiset kansiot -suosikkisarjan päätähtenä tunnetuksi tullut ja sittemmin myös muissa sarjoissa ja elokuvissa nähty näyttelijä David Duchovny ja hänen näyttelijävaimonsa Tea Leoni eroavat.

Tieto erosta tuli vain noin viikko sen jälkeen, kun David Duchovny pääsi vieroitushoidosta, jossa häntä hoidettiin seksiriippuvuudesta. Pari kuukautta aiemmin, hoitoon joutuessaan, hän myönsi pettäneensä vaimoaan.

Tea Leoni halusi ilmeisesti maksaa potut pottuina, sillä palattuaan David löysi hänen matkapuhelimestaan seksiä tihkuvia tekstiviestejä, jotka oli lähettänyt hänen kollegansa Billy Bob Thornton. Viesteistä kävi ilmi, että vaimolla oli suhde Thorntonin kanssa, Daily Mail uutisoi.

Duchovny ja Leoni olivat naimisissa peräti 11 vuoden ajan ja heillä on kaksi lasta. Billy Bob Thornton on ollut aiemmin naimisissa muiden muassa Angelina Jolien kanssa. Billy Bob ja Tea tapasivat aiemmin tänä vuonna Manure-elokuvan kuvauksissa. Heidät on sittemmin nähty yhdessä Thorntonin bändin keikoilla.