BB-talossa astui voimaan siis niinku kielto

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tunnelma oli eilen erittäin korkealla vielä sen jälkeen, kun BB-Harri oli käynyt talossa tervehtimässä entisiä kilpakumppaneitaan. Vierailusta sekä viikkotehtävän päättymisestä piristyneet asukkaat olivat hyvillä mielin.

Hyvän illallisen jälkeen asukkaat keskustelivat kanssa-asukkaiden maneerien omaksumisesta ja useampikin asukas oli sitä mieltä, että erityisesti niinku-sanan viljely on alkanut ärsyttää heitä. BB-Cheryll ja BB-Marianne ehdottivatkin muille asukkaille, että kyseisestä täytesanasta yritetään päästä joukolla eroon. Kaisa-Reetan mielestä myös siis-sanaa pitäisi jatkossa välttää.

– Yritetääks vähentää tota oikeesti, mua ärstyttää, että mulle jää täältä sellainen tapa, Cheryll totesi Subin nettisivujen mukaan.

Tämän päivän aikana nähdään pureeko asukkaiden omatoiminen niinku-kielto talon asukkaisiin vai jatkuuko täytesanojen käyttö yhtä yleisenä kuin siis niinku tähänkin saakka.