Kleptomaaneja BB-talossa – tunnustuksia saunabileissä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa päästiin tänään pitkästä aikaa saunomaan. Parin viikon tauon jälkeen käytössä oli myös lämmitetty ulkoallas. Saunan lauteilla Tero kertoi saavansa alkoholin vaikutuksen alaisena usein kleptomanisia oireita.

– Mulla on humalassa semmoisia kleptomaanisia oireita, että mun pitää aina ottaa jotain mukaan kun mä lähden kävelemään. Jotain mahdollisimman isoa. Mullahan niitä kaikkia nelimetrisiä puomeja, joita olen raahannus, Tero paljasti erikoisen tapansa.

– Kerran otin mukaan sellaisen suuren rullakon. Roudasin sitä ympäri kaupunkia ja sit sain idean että se pitää saada sisään opiskelija-asuntoon. Katottiin että siitä lähtee hyvät soundit. Sit pudotettiin se ekasta kerroksesta alas. Kyllä siinä heräs aika moni.

– Me varastettiin pyörät ja sitten kun ajettiin niin tuli auto ja ne huusi että tuolla menee meidän pyörät. Sit jätettiin pyörät siihen ja juostiin karkuun. Kaveri jäi kiinni ja sitä lyötiin suoraan päähän, Jari-Matti kertasi kokemuksiaan.

– Mut on nähty Tampereen NiteTrainissa käsienkuivaajan kanssa. Otin sen irti seinästä vaan ja juomaan. Sit lähtikin jo taju, kun portsari hapettaa, Johan puolestaan tunnusti ja kertoi jääneensä asiasta rysän päältä kiinni.

Varastelujuttujen jälkeen puhe kääntyi ravintolasekoiluihin, mistä aiheesta riittikin puhetta pitkäksi aikaa.

– Samaisessa ravintolassa mun kaveri on herännyt sieltä ravintolan vessasta kahdeksan yhdeksän aikaan aamulla. Se oli ajatellut että ei tässä mitään, käynyt baaritiskillä ottamassa pari paukkua ja lähtenyt kotiin. Siinä oli ovela vain sellaiset metalliaidat, joiden alta se pääsi karkuun, Johan kertoi.