Max Payne tähti ”ei todellakaan” palaa laulajaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaispeliin perustuvan Max Payne -elokuvan pääosassa parhaillaan valkokankailla nähtävä Mark Wahlberg tuli 90-luvun alkupuolella tunnetuksi erityisesti artistina ja New Kids On The Block -yhtyeen Donnien veljenä.

Marky Mark -nimellä Funky Bunch -yhtyeensä kanssa musiikkia tehnyt Wahlberg nousi hittilistojen kärkeen vuonna 1991 kansainvälisellä hittikappalellaan Good Vibrations. Nykyisin näyttelijänura on kuitenkin saanut niin hyvin tuulta alleen, että musiikkiura on lopullisesti historiaa.

– Ensimmäisten kahden – kolmen levyn ajan olin siinä uskossa, että haluan tehdä musiikkia. Aloitettuani näyttelemisen tulin kuitenkin toisiin ajatuksiin ja päätin, että en todellakaan enää palaa artistiksi, Mark Walberg naureskeli StarPulse-julkaisun mukaan.

– Olen yrittänyt löytää keinoja, joilla voisin tuhota todisteet siitä. Minulla on vielä muutama vuosi aikaa keksiä hyvä tekosyy, mutta minulla on myös paljon selitettävää.

Walhberg myönsi haluavansa unohtaa menneisyytensä poptähtenä ja yrittävänsä piilotella sitä parhaansa mukaan myös kolmelta lapseltaan.