Christina Aguilera ulkoilutti luonnottomia rintojaan, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin esikoisensa synnyttänyt poptähti Christina Aguilera on ollut viime aikoina otsikoissa musiikkinsa sijaan pelkästään massiivisten maitorauhastensa takia. Christina ottaa nyt kaiken hyödyn irti paparazzien ja viihdelehtien huomiosta ja ulkoiluttaa rintojaan ilta toisensa jälkeen.

Lontoossa kuluvan viikon vieraillut Aguilera kuvattiin tällä kertaa L’Atelier de Joel Robuchon -luksusravintolan edustalla. Supertähden ruokaseurana oli oma aviomies Jordan Bratman. Poppari oli pukeutunut vaaleanpunaiseen iltapukuun, jossa oli jopa tuskaisen antava kaula-aukko.

Christina Aguilera ei halunnut peittää tätä näkyä myöskään ravintolan ulkopuolella päivystäneiltä paparazzeilta, joten myös hänen päällystakkinsa oli yhtä antavaa tyyliä. Katso kuvat tästä!