Homssuinen Tara Reid jälleen bikineissä, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Tara Reid poseerasi edellisen kerran viihdelehtien paparazzikuvissa vain muutama päivä sitten, jolloin ihmeteltiin hänen ”sulavaa” takapuoltaan. Nyt on jälleen aika tutkailla hehkeän Taran kuvamateriaalia.

Tällä kertaa Tara Reid poseerasi kuvaajille palatessaan rannalta valkoisiin bikineihin ja turkooseihin minishortseihin sonnustautuneena. Näyttelijän tukka harotti joka suuntaan ja navan ympärillä – kuten aiemmin myös takapuolessa – oli runsaasti ryppyjä. Kokonaisuutta kruunaamaan hän oli maalannut huulensa hyvin vaalealla huulipunalla. Katso kuvat tästä!

Joidenkin amerikkalaislehtien mukaan Taran edelliset poseeraukset olisivat olleet kuvankäsittelyn tulosta, mutta tuoreet kuvat vahvistavat osaltaan myös edelliset otokset aidoiksi.

Viime aikoina Tara Reid on yrittänyt tehdä paluuta elokuvamaailmaan, mutta kovin suurta menestystä ei ole vielä siunaantunut. Viime vuonna hän oli mukana peräti neljässä elokuvassa, ja tälle vuodellekin oli työn alla yksi uusi ensi-ilta. Taran uran tunnetuimpia rooleja ovat olleet American Pie ja Julmia aikeita -elokuvat.