Angelina Jolie paljasti: Brad Pitt petti Jennifer Anistonia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin seuratuimpiin lukeutuva julkkispari Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat seurustelleet jo vuosia, mutta hääkellot eivät ole vielä soineet. Nyt Angelina on viimein myöntänyt, että Brad petti hänen kanssaan entistä vaimoaan, näyttelijä Jennifer Anistonia. Asiasta käytiin tätä ennen pitkään kädenvääntöä.

Pariskunta tapasi kuvatessaan yhdessä Mr & Mrs Smith -elokuvaa. Tuolloin Brad Pitt ja Jennifer Aniston olivat vielä naimisissa, mutta se ei estänyt hurmuria pettämästä vaimoaan Angelinan kanssa. Jolie paljasti asian kertoessaan kyseisen elokuvan merkityksestä lapsilleen.

– Kovinkaan moni lapsi ei pääse näkemään elokuvasta kuinka hänen vanhempansa rakastuvat, Angelina Jolie kertoi The New York Times -lehdelle.

Tähän mennessä Jolie ja Pitt eivät olleet kumpikaan suostuneet kertomaan alkoiko heidän suhteensa elokuvan kuvauksissa vai vasta myöhemmin Pittin ja Anistonin eron jälkeen. Jenniferin ja Bradin ero vahvistui vuoden 2005 maaliskuussa, kun Aniston jätti avioeropaperit Los Angelesin tuomioistuimeen.