Tarttuvimmat hitit listattu – Rihanna vei ykköspaikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Barbadoslainen Rihanna on parissa vuodessa noussut r&b-tähtien superraskaaseen sarjaan monilla hiteillään. Yksi hitti on kuitenkin ylitse muiden, sillä se on nyt valittu maailman tarttuvimmaksi hitiksi kautta aikojen.

Kyseessä on Rihannan Umbrella-kappale, jonka hieno menestys sai taannoin useat artistit ilmoittamaan, että kappaletta olisi alunperin tarjottu heille. Rihanna sen kuitenkin levytti yhdessä Jay-Z:n kanssa ja kappale oli viime vuoden suurin hitti kautta maailman. Nyt se on virallisesti myös tarttuvin, E! Online uutisoi.

Toiseksi tarttuvin kappale on peräti vuodelta 1976, mutta se soi tiiviisti yhä edelleen Mamma Mia! -elokuvan siivittämänä. Biisi on ruotsalaisen ABBA-yhtyeen hitti Dancing Queen. Maailmanhistorian kolmanneksi tarttuvimmaksi kappaleeksi sijoittui Village People -yhtyeen discoklassikko YMCA.

Tarttuvuudeltaan neljänneksi sijoittui Dexys Midnight Runner -yhtyeen Come On Eileen ja viidenneksi Kylie Minoguen Can’t Get You Out Of My Head, jonka bassline veti kansaa tanssilattioille vuonna 2001.