Kuumimmat nuoret Hollywood-tähdet listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuviin keskittynyt Moviefone-julkaisu on pyytänyt lukijoitaan listaamaan tämän hetken kuumimmat nuoret julkkistähdet. Listalle pääsyn ehtona oli lupaavan uran lisäksi alle 25 vuoden ikä.

Listan ykkösenä komeilee tämän hetken suurituloisin teini, pian 16 vuotta täyttävä laulaja-näyttelijä Miley Cyrus. Hän on tullut tunnetuksi Disneyn Hannah Montana -sarjan näyttelijänä sekä suosittuna poptähtenä. Toisena listalla oli Transformers-elokuvassa miespääosaa esittävä Shia LaBeouf.

Seuraavina kuumimpien julkkistähtien listalla tuli LaBeoulfin vastanäyttelijä Megan Fox, jota seurasi High School Musical -elokuvien tähti Zac Efron. Heidän perässään lupaavina tähtinä mainittiin myös Scarlett Johansson ja Keira Knightley sekä Juno-elokuvan päätähti Ellen Paige.

Myös Mamma Mia! -elokuvan tähti Amanda Seyfried, Bond-tyttö Gemma Arterton ja Harry Potter -tähdet Emma Watson ja Daniel Radcliffe menestyivät äänestyksessä.