Amy Winehouse karmean näköisenä, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkään vakavissa vaikeuksissa ollut brittipoppari Amy Winehouse on esiintynyt jo lukuisia kertoja kuvissa, joissa hänet on nähty homssuisena ja likaisena. Nyt on kuitenkin julkaistu kuvia, jotka lyövät edeltäjät laudalta mennen tullen.

Valokuvissa Amy Winehouse nähdään kunnossa, jonka kuvailemiseen eivät edes sanat riitä, mutta yritetään kuitenkin. Lyhyesti sanottuna Amy näyttää siltä, että olisi asunut jo vuosia siltojen alla ja pukeutunut roskiksista löytämiinsä vaatteisiin ja samalla jättänyt väliin hammashoidon ja suihkun vähintään vuoden ajaksi.

Kuvissa Winehouse nähdään törkyisissä harmaissa jumppahousuissa, likaisessa paidassa ja niin ikään likainen rätti päässään. Pitkäaikainen huumeidenkäyttö on saanut hänen hammaskalustonsa putoamiskuntoon. Kynnenalusista päätellen suihku ei ole kuulunut popparin päiväohjelmaan pitkään aikaan. Katso kuvat tästä!

Kaiken lisäksi Amy Winehousea odottaa viimein mahdollisesti myös vankilatuomio hänen tekemistään pahoinpitelyistä. Kiven sisällä hän pääsisi ainakin suihkuun ja saisi puhtaat vaatteet ylleen.