Nicole Richie esitteli muhkeaa poveaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin esikoisensa synnyttänyt seurapiirijulkkis Nicole Richie on nyt esitellyt muhkeaa rintavarustustaan punaisella matolla. Neitokainen poseerasi gaalaillassa erittäin antavaan iltapukuun sonnustautuneena.

Vielä pari vuotta sitten Nicole Richie valitteli pientä kuppikokoaan, mutta taannoinen raskaus ja esikoisen synnyttäminen on muuttanut asiat hänen kannaltaan positiivisempaan suuntaan. Kullanhohtoinen näyttävä iltapuku lieneekin valittu juuri tätä seikkaa korostamaan. Katso Nicolen kuvat tästä!

Muutama viikko sitten Nicole koki kauhun hetkiä, kun hänen entinen kihlattunsa joutui vakavaan lento-onnettomuuteen. Adam ”DJ AM” Goldstein pelastautui hyppäämällä palavasta lentokoneesta, mutta sai silti pahat palovammat. Turmassa kuoli neljä ihmistä.

Aiemmin tänä syksynä Nicole Richie nousi otsikoihin myös tappelemalla ruotsalaisen faninsa kanssa New Yorkin muotiviikoilla.