Seksisuhteiden määrästä kiistaa BB-talossa

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -asukkaat kävivät läpi toistensa seksisuhteiden toissaviikolla, kun zimbabwelainen Munya oli vielä talossa asukasvaihdossa. Tuolloin keskustelu meni Johanilta ohi, koska hän oli puolestaan vaihdossa Afrikassa.

Munya kertoi hänellä olleen noin 50 seksikumppania, mitä määrää Anniina kauhisteli vielä tänäänkin. Nyt asukkaat palasivat aiheeseen ja kiistelivät siitä kuinka monta seksipartneria on paljon. Asiasta oli runsaasti erimielisyyksiä. Johanin mukaan vasta yli sata ja Jari-Matin mukaan yli kaksisataa partneria on paljon.

Anniinan kauhistellessa miesten puheita Johan perusteli arviotaan sillä, että vuodessa on 52 viikonloppua. Tero puolestaan totesi hänen naispuolisella ystävällään olleen kolme miestä yhden illan aikana. Johan kuitenkin totesi tyytyvänsä vain yhteen naiseen illassa.