Sturm Und Drang julkaisee uuden levyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasalaisten teinipoikien muodostama heavy-yhtye Sturm Und Drang on menestynyt mainiosti ensimmäisellä albumillaan Learning To Rock. Platinaa myynyt levy on nyt saamassa jatkoa.

Yhtyeen toinen studioalbumi on nimeltään Rock ’n’ Roll Children ja se julkaistaan 12. marraskuuta. Kymmenen kappaletta sisältävän levyn luvataan olevan ”yhtä aikaa tuoretta ja kuitenkin perinteitä kumartelevaa heavyrockia”. Levyn nimen kerrotaan olevan samalla sekä symbolinen että ironinen.

Levyn 22. syyskuuta julkaistu ensimmäinen singlelohkaisu Break Away on saanut jo jonkin verran soittoa radioissa. Ruotsalaisen Owe Lingvallin ohjaaman musiikkivideo kappaleesta julkaistaan tällä viikolla. Rock ’n’ Roll Children -levy julkaistaan marraskuun aikana Suomen lisäksi myös Japanissa.

Yhtyeen kokoonpanoon kuuluvat André Linman, Jeppe Welroos, Calle Fahllund, Alexander Ivars ja Henkka Kurkiala. Uuden levyn kappaleet ovat Last Of The Heroes, The River Runs Dry, Break Away, Sinner, A Million Nights Of Winter, Alive, These Chains, That’s The Way I Am, Life ja Heaven (Is Not Here).