Johanna Tukiainen nakuili odotusaulassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen virallinen höpöhöpö-julkkis Johanna Tukiainen on kohahduttanut jälleen, vaikka hän lupasi taannoin jättäytyä julkisuudesta. Tällä kertaa tapahtumapaikkana oli lentokenttä, joissa Tukiainen aiheutti pahennusta käyttäytymisellään.

Tuoreen 7. päivää -lehden mukaan Tukiainen ryhtyi jostain syystä vaihtamaan vaatteitaan gambialaisen lentokentän odotusaulassa, vaikka paikalla oli runsaasti silminnäkijöitä. Kohublondi riisui itsensä yläosattomiin vaihtaakseen punaiset bikinit ylleen.

Lehti ei kerro kuinka moni silminnäkijä on hakeutunut psykiatriseen hoitoon näkemänsä takia. Lisäksi Tukiainen diivaili vielä Suomessakin, sillä koneen laskeuduttua Helsinki-Vantaalle hän jäi viimeisenä koneeseen istumaan nauttien kaikessa rauhassa punaviiniä.